Ahad, 31 Mac 2019

PENGEDAR SHAKLEE JERANTUT : SATU MALAYSIA PUN BOLEH

Salam hampa semua. Hari ni nak cerita kisah serba salah Che Yan. Ye lah mau tak serba salah. Che Yan kan pengedar Shaklee Jerantut dan merangkap pengedaran Shaklee satu Malaysia la. Yelah yang dekat kita COD, yang jauh kita poskan.

Dah tu apa yang serba salahnya? Ye lah, serba salah sebab kadang orang marah sebab tak bagi tau pasal benefits jadi ahli Shaklee awal-awal.
Kadang orang anoyying bila ajak join ahli. Biasa lah tu manusia tak sama.

Tapi apa pun Che Yan tetap kongsi yang terbaik tentang benefit jadi ahli Shaklee. Che Yan mula jatuh cinta dengan Shaklee masa berpantang anak ketiga. Boleh baca pengalaman Che Yan kat sini. Lepas tu makin jatuh cinta berkali-kali lepas Youth keluar. Tengok lah transformasi from mak cik to kakak ni.

Kalau nak fikir untung moleknya Che Yan tak perlu citer pun kes jadi ahli ni tapi Che Yan nak orang seme rasa kesan yang sama Che Yan rasa.

Dalam masa hampa consume suplemen terbaik hampa jugak dapat info terbaik dari web Shaklee coz hampa ada id sendiri. Bulih explore. Apa-apa promo hampa tau dulu.

Info dari Che Yan? Owhhh itu jangan citer la coz Che Yan is ramah mesra alam. Kadang hampa tanya sepatah Che Yan jawab banyak patah. Bimbang hampa pulak tak larat sembang dengan Che Yan.

Yang lagi best hampa berpeluang jugak dapat cash back terus ke acc bila hampa beli suplemen untuk consume sendiri contohnya beli set essential (set suplemen keperluan harian).

Jangan dok fikir jadi ahli sebab nak kna biz ke apa. Yang penting jadi ahli sebab nak nikmati keistimewaan yang Shaklee tawarkan.

Tapi kalau nak biz pun bulih sangat. Buleh membawa wang dari membawang kennnn silap aribulan dapat car bunus. Silap tahun dapat bercoti obersee. Eh banyak lak silap yang best nehhhh

Jom la silapπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Paper rojer r, Che Yan ada ja nihhh

Kalau hampa nak jimat sambil guna produk semulajadi dan berkualiti hampa boleh join ahli shaklee. Ala tak sampai rm100 pun. Klau nak keahlian percuma pun bulih coz ada caranya.

Banyak manfaat jadi ahli. Bukan setakat dapat harga ahli, hampa nak berbiz pun bulih. Tapi tak wajib buat biz pun bila dah jadi ahli. Dapat nikmati harga ahli. Bulih akses web dengan id sendiri. Bulih klik-klik secara online jugak untuk dapatkan produk Shaklee. Tapi kalau nak suruh Che Yan oderkan untuk hampa pun Che Yan okey je.

Owh sebelum terlupa. Opcozz konsultasi dari Che Yan bersama dengan segala HACKS dalam penggunaan produk Shaklee.


Tak tau macam mana nak jadi ahli?
Bleh rojer Che Yan di :

Blog :
vitaminDhatiku.blogspot.com

FB :
Shahizan Rahimi

FB page kawasan :
Pengedar Shaklee Jerantut 013-9117607

FB page semalaysia :
vitaminDhatiku

Whatapp :

Tiada ulasan:

Catat Komen