Khamis, 6 April 2017

KENAPA PERLU SUPLEMEN?

salam uolsss....sibuk sokmo che yan nih....tapi ketahuilah....tangan ini gatal sangat nak menaip berkongsi cerita dengan uolsss.

Bukan apa....baru-baru ni ada la orang bertanya dengan che yan....dah makan macam2 pun nak kna vitamin lagi ke???? kesnya dia dok tengok che yan dok bawa pil box merata ken.....telan suplemen slumber macam telan nasi je....pastu che yan pun bagi tazkiroh pendek la dekat dia....

memang ada yang berpendapat, kalau makanan harian dah cukup lengkap semua vitamin, dah tak perlu suplemen dah. Orang sihat tak perlu suplemen. Orang sakit lagi la tak perlu...ye la orang sakit kompom perlukan ubat kennn.....

actually saloh besaq sebenaqnya.....dah makan macam2....ajet2 cukup nutrien....hurmmm memang xckup la....makan ayam...ayam kne suntik....makan sayur....sayur kne racun....

uishhh....ada plok yang citer....aku jogging saploh round padang bola dowhhhh.....

yezza....seme bagus....makan makanan seimbang...gaya hidup sihat.....tapi kennn kehidupan moden kita ni dikelilingi dengan racun moden yang boleh membunuh dengan senyap.....kita sering terdedah dengan radikal bebas....so..nak tak nak memang kne tampung dengan supplemen yang berkualiti agar kita mampu meningkatkan kualiti kesihatan kita ni...n the best supplemen yang che yan jumpa is SHAKLEE....buka sebab che yan biz tp che dah rasa keberkesanannya...and as uolsss know che hanya sharing benda yang che yan guna sendiri.....

sekarang bukan stakat che yan....malah abah che yan yang liat nak amik supplemen sebelum ni pun dah pandai bagitau n request bila bekalan vitamin dah nak habis.....

balik kampung cuti baru ni memang che yan supply vitamin sekotak besau untuk mak abah....my mom n dad dah memang layanzzz habis suplemen shaklee.... SI TONIK MERAH VIVIX tu memang jadi watak utama la kannn.....n oso daily essential supplemen yang lain.....



so...uollss nak supplemen terbaik....bleh rojer che yan....0139117607...pe masalah korang che yan cuba consult


3 ulasan:

  1. Kalau yang takde sakit pape pun kena ambil suplemen lah yea

    BalasPadam
  2. musti....toppup mana yang xckup

    BalasPadam