Khamis, 18 Mei 2017

PENGALAMAN MELAHIRKAN ANAK

Assalamualaikum semua....

Hari ni che yan nak kongsi kisah benar seorang pengguna VIVIX. Kisah hari ini berkisar bagaimana seorang individu melihat harga sebotol VIVIX pada awalnya terlalu mahal sehinggakan kesakitan yang beliau alami telah dengan sendiri menukar perspektif beliau terhadap harga VIVIX.

Che yan bukan sekadar berikan omongan kosong....sebab che yan sendiri pun mengamalkan VIVIX. Kalau nak baca pengalaman Che yan berpantang dengan VIVIX bersama vitamin #SHAKLEE yang lain boleh klik sini.



Okeh...meh baca kisah kakak sorang ni....real story tau....kisah ni pernah di kongsi dalam supermom shaklee story.....

[LUKA JAHIT BERSALIN TERBUKA SAMPAI TAK BOLEH JALAN, TAK BOLEH DUDUK]
.

Bersalinkan Maryam secara normal dan vacum. 2 hari sakit tak dapat tidur, seminggu di hospital, 2 kali induce.

Sehari balik dari hospital, maryam demam panas dan kuning naik tinggi. Jadi kena masuk nicu.

5 hari dia di NICU, Ainul ulang alik 2-3 kali ke DEMC setiap hari untuk hantar susu.

Jahit kat bawah yang " banyak" belum sembuh.. asyik bergerak ke sana sini sampai 1 tahap ainul nak berjalan pun sakit giler. nak duduk lagi la. sampai dalam kereta menangis dekat husband sebab tak boleh nak duduk pun. nak duduk pun takut. huhuu

Ya ALLAH sakitnya.

Nak duduk sakit..

Nak berjalan lagi la sakit..

Sampai nak duduk menanges.. huhuhu

Last pilihan Ainul makan VIVIX. dulu rasa vivix ni MAHAL la. Tapi bila dah SAKIT , MAHAL dah tak nampak dah. Yang PENTING sakit hilang.

3 Hari konsistent makan setiap hari....

ALHAMDULILLAH.. lega sangat. Dah takde pedih, sakit nak duduk, berjalan. Siap boleh pakai seluar
.

BONUS lagi bila makan vivix semasa berpantang ni:

1. SUSU MERIAH. memang dalam pantang susu memang banyak. tapi kali ni ' lain sangat ' .. sampai demam pulak bengkak susu. Alhamdulillah dapat bayak buat stok ebm untuk anak.

2. Darah kotor berketul ketul keluar. cerita dekat akak mengurut. dia cakap bagus darah tu keluar. darah tu kalau tak keluar bahaya. bahaya kalau darah nifas ni tak keluar betul betul. keluar habis. pernah baca darah nifas yang tak bersih boleh jadi kanser.

3. Badan rasa segar, sedap la orang cakap. takde la lemau semacam. badan bertenaga. boleh uruskan anak anak walaupun pantang sendiri. muka pun tak pucat sebab peredaran darah berjalan lancar
.

Kalau rasa set berpantang banyak bebenor nak kena telan, ambil je vivix ni je rasanya dah cukup. ALL in 1.

Memang berbaloi makan vivix masa pantang. Sangat puas hati. Next berpantang pun akan pastikan vivix ada pada hari pertama bersalin nanti. baru la luka cepat sembuhkan

Terima kasih kerana hadir dalam hidup saya.

Terima kasih sebab kembalikan senyuman saya.


Begitulah kisahnya, so conclusionnya VIVIX ni mantop seiring harganya yang nampak macam mahal tetapi khasiat yang ada dalam sebotol VIVIX cukup memberi impak positif kepada kepada sesiapa saja yang merasainya.

che yan dah rasa...uolsss bila lagi??

kalau nak VIVIX boleh hubungi che yan melalui....

wssp/telegram/msg/call
013-9117607

fb: Shahizan Rahimi

SiD number : 1229024

uolsss berhak mendapat konsultasi percuma dari che yan tau....


#supermomshakleestory
#myvivixstory
#vivixse

3 ulasan: